Flytta dig till textdelen ›
SV FI

När utlokalisering av ekonomi- och/eller löneräkningen är aktuellt

 

Abilita kan tillsammans med Kuntien Hetapalvelut erbjuda en mycket konkurrenskraftig lösning just för er kommun. Det mycket flexibla Unit4 ERP-systemet som Abilita erbjuder tillsammans med Hetapalveluts flexibla ”hybrid” tjänster moderniserar er förvaltning effektivt.

 

Kuntien Hetapalvelut är ett kommunalt ägt bolag som erbjuder ekonomiförvaltnings- och löneräkningstjänster åt sina ägare. Heta opererar i Norra-Österbotten och ägs av 9 kommunala- och SOTE-organisationer.

 

Det finns en stor efterfrågan på flexibla ekonomi- och löneräkningstjänster vilket intresset runtom i landet klart påvisar. Många kommuner söker en vig och flexibel tjänsteleverantör. Kunderna kräver också mer och mer välfungerande moderna programvarulösningar förutom övriga tjänster och här kan vi tillsamman med Heta erbjuda en oslagbar kombination. Hetapalvelut kan erbjuda skräddarsydda ”hybrida” tjänster som Abilita stöder med marknadens flexiblaste ERP-lösning Unit4 ERP. 

 

Kuntien Hetapalvelut är en regional aktör i Norra-Österbotten men kommer att utvidga sin verksamhet också till övriga delar av landet på grund av den stora efterfrågan.

 

Hetapalvelut.fi

Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä