SV FI

Sök till oss

Kontaktuppgifter » Sök till oss

Abilita växer och utvecklas!

Abilita är ett lokalt programvaruföretag som brinner för att stödja den offentliga sektorns byråkrati med våra systemlösningar. Utöver system erbjuder vi också våra kunder tjänster samt kunskap. Abilita är ett av regionens största ICT-företag med närmare 50 anställda. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad.

 

Bekanta dig med våra lediga platser, till vilka vi söker nya experter eller skicka in en öppen ansökan till kommande uppgifter. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, bifoga ditt CV och berätta om din arbetserfarenhet och dina tankar om arbete i framtiden.

 

På Abilita värdesätter vi självständigt arbete, konstruktiva tankar och hälsosam nyfikenhet.

 

Vi söker nu en:

 

HR-/Lönekonsult

Som konsult hos oss är du i nyckelposition vid ibruktaningar av nya system. Du förstår kundernas processer och kan konfigurera systemen enligt det. Till dina arbetsuppgifter hör också att skriva manualer och instruktioner samt att utbildakundernas användare. Dessutom arbetar du med kundstöd.

 

Vi önskar att du har erfarenhet av den kommunala sektorn samt av HR och löneräkning. Du är systematisk, noggrann och social samtidigt som du ser helheter och trivs i kundgränssnittet.  Du kommunicerar också flytande på båda inhemska språken.

 

Projektchef 

Som projektchef leder och koordinerar du våra ibruktagningsprojekt från början till slut. Du planerar projekten och ansvarar för att implementering genomförs inom projektets uppställda ramar för kvalitet, omfattning, budget och tidsplan, samt motsvarar kundens förväntningar. Du ansvarar också för att projektets fakturering är i enlighet med avtal och projektplan.

 

Som projektchef representerar du Abilitas professionella kunnande inom den kommunala sektorn. Du är systematisk och har en god förmåga att se helheter. Du kan också leda både medarbetare och kunder och kommunicerar på båda inhemska språken.

 

Namn *
Telefonnummer *
E–post *
Platsen jag främst söker *Ansökningsbrev *
Bifoga CV *
   

Obligatoriska fält * 
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä