Flytta dig till textdelen ›
SV FI

Abilita växer och utvecklas!

Abilita är ett lokalt programvaruföretag som brinner för att stödja den offentliga sektorns byråkrati med våra systemlösningar. Utöver system erbjuder vi också våra kunder tjänster samt kunskap. Abilita är ett av regionens största ICT-företag med närmare 50 anställda. Vårt huvudkontor är beläget i Jakobstad.

 

Bekanta dig med våra lediga platser, till vilka vi söker nya experter eller skicka in en öppen ansökan till kommande uppgifter. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, bifoga ditt CV och berätta om din arbetserfarenhet och dina tankar om arbete i framtiden.

 

På Abilita värdesätter vi självständigt arbete, konstruktiva tankar och hälsosam nyfikenhet.

 

Du kan lämna en öppen ansökan.

 

Vi söker nu en

 

Systemrådgivare inom socialvården

Som systemrådgivare hos oss är du i nyckelposition vid ibruktagningar av nya system. Du förstår kundernas processer och kan konfigurera systemen enligt det. Till dina arbetsuppgifter hör också att utbilda kundernas användare samt att arbeta med kundstöd. Arbetsuppgifterna är intressanta och utmanade och ger dig möjlighet att utvecklas.

 

Vi önskar att du har erfarenhet av den kommunala sektorn samt av socialvården. Du är systematisk, noggrann och social samtidigt som du ser helheter och trivs med kundarbete. Du kommunicerar flytande på båda inhemska språken.

 

Vi erbjuder heltidsarbete och fast anställning i en trevlig arbetsmiljö. Flextid, sjukförsäkring, gruppension, kultur- och motionssedlar samt lunchförmån är självklara hos oss.

 

Om du är intresserad av arbetet, sänd en ansökan och CV senast 28.10.2020.

 

*
*
*
Platsen jag främst söker *


*
*
   

Obligatoriska fält * 
Försäljning
Kundstöd

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä