Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Talous- ja Henkilöstöhallintopalvelut

Ratkaisut » Kuntien ERP » Talous- ja henkilöstöhallintopalvelut

Kun TAHE-palvelujen ulkoistaminen on vaihtoehto

Abilita voi yhdessä Kuntien Hetapalveluiden kanssa tarjota täydellisen kokonaisratkaisun juuri sinun kunnallesi. Abilitan tarjoama Unit4 ERP yhdessä Hetapalveluiden joustavien talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden kanssa tuo organisaationne taloushallinnon vaivattomasti tähän päivään.

 

Kuntien Hetapalvelut Oy on yhdentoista kunnan omistama voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka tuottaa henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja kuntien ja kaupunkien omistamille yrityksille.

 

Markkinoilla on selvästi kysyntää joustavalle talous- ja palkkahallinnon palveluntarjoajalle. Moni kunta haluaa ketterän kumppanin hoitamaan talous- ja henkilöstöhallintoaan. Asiakkaat vaativat nykyään myös moderneja sekä toimivia tietojärjestelmiä palveluiden lisäksi ja tässä Abilita pystyy yhdessä HETAn kanssa tarjoamaan lyömättömän yhdistelmän. Hetapalvelut voi tarjota räätälöityjä ”hybridi” palveluja asiakkailleen ja Abilita taas tukee heidän palveluja kuntasektorin joustavimmalla ERP-ratkaisulla, joka on tietenkin Unit4 ERP. 

 

Kuntien Hetapalvelut on ollut alueellinen toimija Pohjois-Pohjanmaalla, mutta suuren kysynnän vuoksi se on nyt laajentamassa toimintaansa myös muualle Suomeen.

 

hetapalvelut.fi

 

Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä