Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilitalla uusi toimitusjohtaja


21.01.

Andreas Liljedahl, 33, aloitti Abilitan uutena toimitusjohtajana vuoden vaihteessa. Pitkäaikainen toimitusjohtajamme Tommy Sjöholm siirtyy eläkkeelle.

 

Liljedahl toimi viimeksi Vikingin Linella konsernin henkilöstöpäällikkönä.

”On hienoa päästä luotsaamaan näin nousujohteista ja tervettä yritystä eteenpäin yhdessä mahtavalta vaikuttavan henkilöstön kanssa” Andreas toteaa. ”Abilita on julkisen sektorin asiantuntijakumppani. Vankka kokemuksemme ja asiakaslähtöisyys ovat vahvuuksiamme. Olemme yksi alueen suurimmista ICT-yrityksistä ja tulevaisuutemme näyttää valoisalta.” Liljedahl sanoo.

 

Myös Sjöholm odottaa mielenkiinnolla tulevaa ja uuden elämänvaiheen alkamista. Luvassa on toivottavasti verkkaisempi päivärytmi ja enemmän aikaa mm. harrastuksille. Tommyn pitkälle uralle on mahtunut paljon. Teknologia-ala on ehtinyt muuttua merkittävästi näinä vuosina. Hän haluaa lämpimästi kiittää kaikkia kollegoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita vuosien mittaisesta yhteistyöstä.

 

Me muut haluamme puolestamme kiittää Tommyä hänen hyvästä työstään Abilitalla ja odotamme näkevämme häntä jatkossa aktiivisessa roolissa hallituksen kokouksissa. Toivotamme tietysti myös antoisia eläkepäiviä!

 

 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä