SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita järjestää maksuttomia varhaisen kielenoppimisen webinaareja keväällä 2019


11.01.

Moomin Language School - Leikkisää kielenoppimista päiväkotiin ja kouluun

Varhennettu kielenoppiminen tulee kouluihin vuonna 2020, mutta miksipä ei myös päiväkoteihin?

On tutkitusti todettu, että lapsi omaksuu vieraan kielen parhaiten 3-7 vuoden iässä. Silloin lapsilla on herkkyyskausi, jonka aikana uuden tiedon ja kielitaidon omaksuminen on helpointa. Varhainen kielenoppiminen luo vahvan pohjan monikielisyydelle, muttakehittää myös itsetuntoa ja sosiaalisia taitoja.

Moomin Language School on lapsille suunnattu kielenoppimispalvelu, joka kattaa englannin ja suomen kielen ja toteuttaa VASUn ja OPSin tavoitteita. Palveluun kuuluvaa oppimissovellusta käytetään päivittäin 5-15 minuutin ajan harjoitellen kaikkia kielen osa-alueita, kuten kuuntelemista ja puhumista. 

Moomin Language School ei edellytä lukutaitoa, joten se sopii koulujen lisäksi erinomaisesti myös päiväkoteihin ja sen avulla mm. maahanmuuttajalasten suomen kielen oppimisesta on saatu hyviä kokemuksia.

Moomin Language Schoolia kehittää suomalainen opetusteknologia-alan yritys Playvation Oy . Jakelijoina toimivat Promentor Oy ja Abilita Oy

 

Osallistu maksuttomaan webinaariin ja kuule lisää! 

Abilita ja Promentor järjestävät maksuttomia webinaareja, joissa kerromme lisää varhain aloitetun kielenoppimisen hyödyistä sekä Moomin Language Schoolista ja sen ominaisuuksista. 

Webinaarit pidetään klo 14.00 -14.45 seuraavina päivinä: 
Torstai 7.2.2019
Torstai 21.2.2019
Keskiviikko 6.3.2019
Keskiviikko 20.3.2019
Torstai 4.4.2019 

Ilmoittaudu 

Ilmoittautumisen jälkeen saat kalenterikutsun, josta löytyy linkki webinaariin.(Muista hyväksyä kutsu, jotta se näkyy kalenterissasi ja linkki pysyy tallessa!) 


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä