SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita ja kuntatieto-ohjelman mukainen raportointi


12.10.

Kuntien ja kuntayhtymien tuleva taloustietojen XBRL-muotoinen raportointi aiheuttaa päänvaivaa monelle. Unit4 Business World-järjestelmässä tarvittavat raportointirakenteet ovat helposti luotavissa ja tämän ansiosta XBRL saadaan siinä täysin automaattiseksi. Unit4 Business Worldissa raportointirakenteet ovat pääkäyttäjien muokattavissa ja he voivat tarvittaessa täydentää tai muuttaa niitä, mikäli vaatimukset muuttuvat. Abilitan UBW asiakkaiden ei tarvitse huolehtia XBRL:n aiheuttamista teknisistä vaatimuksista.

 

XBRL vaikuttaa olevan joillekin järjestelmätoimittajille haasteellista toteuttaa ja näyttää myös siltä, että joissakin tapauksissa käyttäjätkin joutuvat sukeltamaan teknisiin yksityiskohtiin tai tekemään ylimääräistä työtä tietojen keräämisen kanssa. Talous- tai toiminnanohjausjärjestelmän raportointi ei saisi olla niin monimutkaista, että se vaatii ohjelmistotoimittajalta uudelleenohjelmointia ja koodausta tai vie kohtuuttomasti käyttäjän aikaa ja vaivaa.

XBRL ei loppujen lopuksi eroa muista raportointivaatimuksista kovinkaan paljon. Kyse on siitä, kuinka joustavasti järjestelmään voidaan luoda raportointi- ja tietorakenteita organisaation eri tarpeisiin. Unit4 Business World on tunnettu joustavuudestaan!


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä