Siirry tekstisisältöön ›
SV FI

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Abilita, Citrus ja Sp.ARM yhdistävät SOTE-voimansa


15.01.

Abilita Oy, Citrus Solutions Oy sekä Pietarilainen Sparm ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan parempia ja laadukkaampia ratkaisuja SOTE-sektorille.

 

Abilita on kuntasektorin kokenut järjestelmätoimittaja, joka on muiden ratkaisujen ohella kehittänyt sosiaali- & terveydenhuollon ratkaisuja vuodesta 1992.

 

Citrus tuottaa asiantuntija-, ohjelmistokehitysprojekti- ja ohjelmistopalveluita Legal Techin ja Health Techin tarpeisiin.

SP.ARM on Venäjän johtavia järjestelmätoimittajia sairaaloille. Sparmin ratkaisuja on käytössä yli 300 sairaalassa.  Heidän asiakas NRCERM EMERCOM on sertifioitu HIMSS tasolle 6, mikä on varsin korkea laatuluokitus. Euroopassa on kaiken kaikkiaan vain vähän tasolle 6 sertifioituja organisaatioita. Suomessa ei sellaisia ole vielä yhtään.  SP.ARM on myös sertifioitu HIMSS osaaja, joka tarjoaa konsultointia HIMSS-sertifiointia havitteleville sairaaloille ja SOTE-organisaatioille.

 

Yhteistyön avulla asemamme sote-sektorilla vahvistuu huomattavasti, sanoo Abilitan myyntijohtaja Frej Samela. Citruksella on laaja tietämys SOTE:sta, ja se yhdessä Abilitan osaamisen kanssa muodostaa vahvan joukon asiantuntijoita. Sparm kehittää sosiaali- ja terveydenhuollolle nykyaikaisia ja muokattavia järjestelmäratkaisuja, jotka tukevat ammattilaisten työtä aivan eri tavalla kuin nykyiset ratkaisut Suomessa. SP.ARM:n sertifioitu ja syvä HIMSS-osaaminen antaa meille etumatkaa moneen kilpailijaan verrattuna, Salmela lisää.

 

HIMSS 6 ja 7 tason tavoitteleminen tulee lähivuosina Suomessakin olemaan kilpailukeino ja laadukkaan hoidon tae SOTE-organisaatioissa.


Takaisin tiedotteisiin
Asiakaspalvelu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä