Suomeksi På Svenska

EtusivuYksityiset palveluratkaisut » Muut ratkaisut

Muut ratkaisut

 

Abilita Raportointi

Raportointi on tänä päivänä entistä tärkeämpi ohjauksen työväline, ja vaatimukset joustavaan, mutta erittäin monipuoliseen raportointiin ovat kovat. Abilita Raportointi on ratkaisumme tähän. Se on koko tuoteperheemme kattava raportointiratkaisu, helppokäyttöinen, mutta voimakas työkalu.

 

Järjestelmä käyttää OLAP-/Pivot-tekniikkaa käyttöliittymänä Microsoft Excel ja on siten helppokäyttöinen ja todella monipuolinen. 

 

Abilita Vesihuolto

Abilita Vesihuolto on vesihuoltoon kehitetty kokonaisjärjestelmä asiakastietojen, mittareiden, kulutuksen sekä kiinteistöjen hallintaan. Järjestelmän osat muodostavat loogisen toimintaketjun liittymissopimuksista kulutuksen seurantaan ja laskutukseen. Järjestelmä antaa vesilaitoksille ja tarvittaessa myös kaukolämpölaitoksille mahdollisuuden työrutiinien ja työketjujen joustavaan muokkaamiseen.

 

Abilita Vesihuolto on integroitu Abilita Taloushallintoon ja se on integroitavissa myös ulkoisiin reskontra- ja kirjanpitojärjestelmiin. Abilita Vesihuollon käyttäjät voivat yhdistää järjestelmän myös erilaisiin karttajärjestelmiin, mikä helpottaa johtoverkostojen suunnittelua. Lisätietoa löytyy osoitteista www.dlsystems.fi ja www.ymparisto.airix.fi.

 

Abilita Kirjasto

Abilita Kirjasto on monikielinen, helppokäyttöinen ja integroitu kirjastojärjestelmä. Järjestelmä on laajasti käytössä Suomessa.

Abilita Kirjasto kattaa kaikki kirjastossa tarvittavat toiminnot - luettelot, hankinnat, lainaukset ja kirjastoauton. Kirjaston asiakkaat voivat myös käyttää järjestelmää yleisöpäätteiden kautta sekä varata kirjoja ja uusia lainoja kotoa käsin internetin kautta.

Abilita Kirjastossa kirjat on luetteloitu MARC-muotoon. Järjestelmä luetteloi myös esimerkiksi aikakauslehdet ja cd-levyt. Hakuja voidaan tehdä vapaalla tekstihaulla, pääsanahaulla tai minkä tahansa MARC-kentän perusteella. Tietojen vaihtaminen muiden kirjastojärjestelmien kanssa sujuu helposti. Tietoja voidaan poimia muun muassa z39.50-tietokannoista ja BTJ Kirjastopalvelusta vaihtoformaatin avulla. Abilita Kirjaston selkeä etu on sen monikielisyys (suomi, ruotsi, englanti).

Kyllä kiitos!

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluan siitä lisätietoja.

Nimi *
Organisaatio *
Puh
Sähköposti *
Moduuli *
   

Pakolliset kentät * 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab