Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

KPEDU valitsi Unit4 ERP:n
01.02.

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä (KPEDU) päätyi hankkimaan Unit4 Business World ERP-järjestelmän. KPEDU on neljäs suomalainen ammattikorkeakoulu tai ammattikoulu, joka valitsee Unit4:n. KPEDU ... Lue lisää »

Varhaiskasvatuksen palvelunohjauksen uudistuva rooli
24.01.

Varhaiskasvatuspalveluiden prosesseissa on viime vuosina kiinnitetty yhä enemmän huomiota alkuvaiheen palvelunohjaukseen, jossa asiakas ja hänen tarpeensa tulevat huomioiduksi jo ennen ... Lue lisää »

iDiD järjestää infonäyttöjen roadshown!
24.01.

Älykkääseen sähköiseen viestintään ja mainontaan erikoistunut iDiD järjestää kattavan esittelykiertueen seitsemässä eri kaupungissa maaliskuussa 2017.

Kiertueen ohjelma klo 12.30 - ... Lue lisää »

Mirva - Abilitan uusi Unit4 BW järjestelmäasiantuntija
20.12.

Abilita toivottaa Mirva Pahkakankaan tervetulleeksi Unit4 Business World –tiimiin. Mirvalla on vankka kokemus sekä taloushallinnon että henkilöstöhallinnon osa-alueilla, joten Mirva ... Lue lisää »

Ekana eläkkeelle
19.12.

Stefan Backman on ensimmäinen oikeasti eläköityvä abilitalainen. Maailma on muuttunut hurjasti Abilitassa ja Kust Datassa vietettyjen vuosien aikana. Tuskin on ... Lue lisää »

Tiera tekee yhteistyötä Abilitan kanssa, mutta Abilita tekee muutakin
21.11.

Kuntien Tiera ja Abilita ovat tehneet puitesopimuksen, jonka myötä Kuntien Tieran omistajat voivat hankkia päivähoitoon Abilitan varhaiskasvatusratkaisun.  Abilitan varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän ... Lue lisää »

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab