Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Abilitan uusi Unit4 konsultti
13.06.

Sofie Wikström aloitti 15. toukokuuta Abilitassa osa-aikaisena Unit4 HR ja palkka konsulttina. Sofie on työskennellyt kunnallisella puolella palkkojen parissa vuodesta ... Lue lisää »

EU:n tietosuoja-asetus saattaa koskea sinuakin
08.06.

Ohessa poimintoja Oikeusministeriön julkaisusta 4/2017, jossa kerrotaan, miten EU:n tietosuoja-asetukseen tulee valmistautua. Kaikkien organisaatioiden, jotka käsittelevät henkilötietoja (esimerkiksi laskutus tarkoituksissa), ... Lue lisää »

Henkilöstöjohtamisen kehittäminen kiinnostaa
24.04.

Vaasan yliopisto on panostanut aktiivisesti henkilöstöjohtamisen tutkimiseen. Hermes-tutkimuksen tulokset ovat analysointivaiheessa, mutta jo nyt on nähtävissä mielenkiintoisia lopputulemia ja kohteita ... Lue lisää »

Lisää eläkeläisiä Abilitalla
07.04.

Perjantaina 31. maaliskuuta oli Jan Sundholmin viimeinen työpäivä. Kust-Datassa yli 28 vuotta sitten alkaneeseen työuraan on sisältynyt paljon erilaisia vaiheita. ... Lue lisää »

Abilitan oma Suomen mestari
20.03.

Tiesitkö, että Abilitan Unit4-tiimin jäsenen, Tuula Ketelän ansioluettelossa on taloushallinnon osaaja-tittelin lisäksi myös Suomen mestarin titteli? 

Tuula voitti Kokkolassa järjestetyissä halli-SM-kisojen naisten taljajousi-sarjassa SM-kultaa

Abilita ... Lue lisää »

Abilitan käyttäjäpäivät 2017
20.03.

Abilitan käyttäjäpäivät pidetään syksyllä sekä Vaasassa että Tampereella. Ohjelmaa on luvassa kaikilta sektoreilta, mutta lopullinen sisältö varmistuu loppukesästä. Laittakaa kuitenkin päivämäärät jo ... Lue lisää »

Kuka lystin lopulta maksaa?
15.03.

Digitalisaatiokeskustelussa ja soten muutospaineissa on monta sellaista asiaa, joita otetaan esille, lähdetään kehittelemään ja aikataulutetaan, mutta kokonaisuuden osalta kukaan ei ... Lue lisää »

Varhaiskasvatuksen palvelunohjauksen uudistuva rooli
24.01.

Varhaiskasvatuspalveluiden prosesseissa on viime vuosina kiinnitetty yhä enemmän huomiota alkuvaiheen palvelunohjaukseen, jossa asiakas ja hänen tarpeensa tulevat huomioiduksi jo ennen ... Lue lisää »

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab