Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Abilitan oma Suomen mestari
20.03.

Tiesitkö, että Abilitan Unit4-tiimin jäsenen, Tuula Ketelän ansioluettelossa on taloushallinnon osaaja-tittelin lisäksi myös Suomen mestarin titteli? 

Tuula voitti Kokkolassa järjestetyissä halli-SM-kisojen naisten taljajousi-sarjassa SM-kultaa

Abilita ... Lue lisää »

Abilitan käyttäjäpäivät 2017
20.03.

Abilitan käyttäjäpäivät pidetään syksyllä sekä Vaasassa että Tampereella. Ohjelmaa on luvassa kaikilta sektoreilta, mutta lopullinen sisältö varmistuu loppukesästä. Laittakaa kuitenkin päivämäärät jo ... Lue lisää »

Abilitan Unit4 tiimi kasvaa jälleen
17.03.

Maaliskuussa Abilitan Unit4-tiimiin liittyi Sofia Grönhage. Hän tulee työskentelmään Unit4 henkilöstöhallinnon ja palkkojen parissa mm. kouluttajana ja tukihenkilönä.

Sofia on ollut palkanlaskijana vuodesta 2006 ja ... Lue lisää »

Kuka lystin lopulta maksaa?
15.03.

Digitalisaatiokeskustelussa ja soten muutospaineissa on monta sellaista asiaa, joita otetaan esille, lähdetään kehittelemään ja aikataulutetaan, mutta kokonaisuuden osalta kukaan ei ... Lue lisää »

Abilitan kiireinen vuoden aloitus
24.02.

Useiden demojen ja asiakasprojektien lisäksi Abilita on ehtinyt osallistua ja järjestää useamman tapahtuman jo tässä vaiheessa vuotta. Tammikuun Educa-messuilun lisäksi järjestimme yhdessä Unit4 Oy:n ... Lue lisää »

Päivähoito herättää tunteita
23.02.

Päivähoito on noussut yllättäen kunnallisvaalien kuumaksi teemaksi. Samaan aikaan vanhemmat käyvät somessa kiivaasti keskustelua hinnoitteluperusteista ja alueellisesta tasa-arvoisuudesta.

Päivähoidon optimaalinen organisointi helpottuisi huomattavasti, jos ... Lue lisää »

KPEDU valitsi Unit4 ERP:n
01.02.

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä (KPEDU) päätyi hankkimaan Unit4 Business World ERP-järjestelmän. KPEDU on neljäs suomalainen ammattikorkeakoulu tai ammattikoulu, joka valitsee Unit4:n. KPEDU ... Lue lisää »

Varhaiskasvatuksen palvelunohjauksen uudistuva rooli
24.01.

Varhaiskasvatuspalveluiden prosesseissa on viime vuosina kiinnitetty yhä enemmän huomiota alkuvaiheen palvelunohjaukseen, jossa asiakas ja hänen tarpeensa tulevat huomioiduksi jo ennen ... Lue lisää »

iDiD järjestää infonäyttöjen roadshown!
24.01.

Älykkääseen sähköiseen viestintään ja mainontaan erikoistunut iDiD järjestää kattavan esittelykiertueen seitsemässä eri kaupungissa maaliskuussa 2017.

Kiertueen ohjelma klo 12.30 - ... Lue lisää »

Tiera tekee yhteistyötä Abilitan kanssa, mutta Abilita tekee muutakin
21.11.

Kuntien Tiera ja Abilita ovat tehneet puitesopimuksen, jonka myötä Kuntien Tieran omistajat voivat hankkia päivähoitoon Abilitan varhaiskasvatusratkaisun.  Abilitan varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän ... Lue lisää »

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab