Suomeksi På Svenska

EtusivuTiedotteet

Tiedotteet

Abilita vaihtaa puhelinoperaattoria 15.8.2017
08.08.

Abilita vaihtaa puhelinoperaattoria tiistaiaamuna 15.8. Vaihdon odotetaan tapahtuvan sujuvasti, mutta pahoittelemme häiriötä, jos ongelmia ilmenee.

 

Vaihto ei vaikuta vaihteen ... Lue lisää »

Abilita suunnittelee tulevaisuuden varhaiskasvatusjärjestelmää
30.06.

Abilita suunnittelee kokonaan uutta varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisua. Tuleva järjestelmä hyödyntää useiden eri kunnissa jo käytössä olevien ratkaisujen ominaisuuksia tarjoten joustavia ja ... Lue lisää »

Abilitan uusi Unit4 konsultti
13.06.

Sofie Wikström aloitti 15. toukokuuta Abilitassa osa-aikaisena Unit4 HR ja palkka konsulttina. Sofie on työskennellyt kunnallisella puolella palkkojen parissa vuodesta ... Lue lisää »

EU:n tietosuoja-asetus saattaa koskea sinuakin
08.06.

Ohessa poimintoja Oikeusministeriön julkaisusta 4/2017, jossa kerrotaan, miten EU:n tietosuoja-asetukseen tulee valmistautua. Kaikkien organisaatioiden, jotka käsittelevät henkilötietoja (esimerkiksi laskutus tarkoituksissa), ... Lue lisää »

Kuka lystin lopulta maksaa?
15.03.

Digitalisaatiokeskustelussa ja soten muutospaineissa on monta sellaista asiaa, joita otetaan esille, lähdetään kehittelemään ja aikataulutetaan, mutta kokonaisuuden osalta kukaan ei ... Lue lisää »

Varhaiskasvatuksen palvelunohjauksen uudistuva rooli
24.01.

Varhaiskasvatuspalveluiden prosesseissa on viime vuosina kiinnitetty yhä enemmän huomiota alkuvaiheen palvelunohjaukseen, jossa asiakas ja hänen tarpeensa tulevat huomioiduksi jo ennen ... Lue lisää »

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab