Suomeksi På Svenska

EtusivuKuntien toimialaratkaisut » Kirjastotoimi

Kirjastotoimi


Tämän päivän kirjasto on paljon muutakin kuin valikoima kirjoja. Abilita on toiminut edelläkävijänä kirjaston viemisessä internettiin, sekä kirjastojen muuntamisessa todellisiksi tiedon keskuksiksi.  

 

Abilita Kirjasto on monikielinen, helppokäyttöinen ja integroitu kirjastojärjestelmä. Järjestelmä on laajasti käytössä Suomessa.

Abilita Kirjasto kattaa kaikki kirjastossa tarvittavat toiminnot - luettelot, hankinnat, lainaukset ja kirjastoauton. Kirjaston asiakkaat voivat myös käyttää järjestelmää yleisöpäätteiden kautta sekä varata kirjoja ja uusia lainoja kotoa käsin internetin kautta.

Abilita Kirjastossa kirjat on luetteloitu MARC-muotoon. Järjestelmä luetteloi myös esimerkiksi aikakauslehdet ja cd-levyt. Hakuja voidaan tehdä vapaalla tekstihaulla, pääsanahaulla tai minkä tahansa MARC-kentän perusteella. Tietojen vaihtaminen muiden kirjastojärjestelmien kanssa sujuu helposti. Tietoja voidaan poimia muun muassa z39.50-tietokannoista ja BTJ Kirjastopalvelusta vaihtoformaatin avulla. Abilita Kirjaston selkeä etu on sen monikielisyys (suomi, ruotsi, englanti).

Kyllä kiitos!

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluan siitä lisätietoja.

 

Nimi *
Organisaatio *
Puhelin
Sähköposti *

Pakolliset kentät * 

Meidät tavoitat

010 289 4440

Palvelemme arkisin klo 9.00-16.00

Pietarsaari

Paul Hallvarin katu 1

68600 Pietarsaari
Oy Abilita Ab

 

 

 

 Oy Abilita Ab